ett inlägg ska innefatta en underbar vecka

Först måste jag börja med att säga förlåt .... ännu en gång, för jag inte uppdaterat på hela veckan, men har haft så mycket att göra så har helt enkelt inte haft tid :-)
det har varit en underbar vecka. känns dock som att jag har hunnit med så lite? :'| en vecka till hade jag inte suttit fel.

Tror inte det är så värst intressant och läsa vad jag gjort dag för dag på lovet, men lite gott och blandat har de varit, lite shopping, lite fester, MYCKET underbart folk och extremt mycket av världens gulligaste pojkvän.

Måste dock säga att idag har varit sån ångest dag, man har bara tänkt på att de är back to school imorgon och de leder inte en på bra tankar kan jag säga... Min dator är fortfarande sönder, men får tillbaka skoldatorn imorgon, så det blir väl FÖRHOPPNINGSVIS mer bloggning då, :-) kan inte lova något... hihi! har därför inte några bilder på denna datorn, men dom kommer väl troligtvis snart!


äntligen 19 :-) grattis bella
får bli en bild på henne för jag vet att hon sitter i Egypten och läser min blogg just nu.
Haha, jag hör av mig imorgon för jag har en liten filur som får sammanbrott i telefonen, puss


godnatt?

godmorgon, goddag, godnatt?

blir lite snabb bloggning just för att calle tvingar mig, har pluggat i princip hela dagen, as drygt! gjorde 2 prov idag i skolan och ett nationellt O M G, kände mig jätte stolt iallfall, har pluggat så j*vla mycket inför dom så de måste väl gå bra nu..

blir ett so och ett no prov/läxförhör imorgon och efter skolan blir det antagligen lite shopping med filippa vet inte riktigt vad vi ska göra senare (?) match både lördag och söndag förhoppningsvis. och såååklart ser vi framemot lovet nu!!!! yesyesyes


ett tag sen,

förlåt förlåt förlåt förlåt ..... igen

men idag var det iallafall första dagen jag gick till skolan, gick ändå hyfsat bra, men har ganska mycket att ta igen sen förra veckan tyvärr. så jag har suttit med matte och spanska hela dagen, usch! har även två prov imorgon (fredag) såå det blir bara en massa plugg både idag och imorgon. sen måste jag ju påpeka att jag tror jag har världens gulligaste pojkvän, hihi! fick ett fantastiskt fint halsband och en ring i alla hjärtans dag. kan man vara gulligare? skulle inte tro det. på tal om helt annat så har jag dm imorgon vet dock inte om jag ska spela men vi får iallafall hoppas att de går bra för oss, så bara säg till att hålla tummarna.

annars rullar väl allting på som vanligt, ska bli skönt med sportlov nu minsann.
nej nu ska jag fortsätta plugga, kommer förmodligen uppdatera lite mer nu när jag inte är sjuk och när lovet kommit igång, det blir iaf danmark på måndag tror jag? sen spa med kristina i tylösand 2 dagar (trorjag?) kommer iallfall bli ett super lov och det kan jag garantera.

här får ni en gullig bild på calle, faktiskt nytagen till min och linns bild uppgift idag.


förlåt förlåt förlåt

förlåt att inte uppdaterat på en evighet.

Men jag ligger hemma med 40graders feber, möjligtvis körtelfeber (?) Det suger enormt, men jag kommer fortsätta att inte uppdatera bloggen för att jag har verkligen inte ork till det. Så jag hoppas ni andra är krya och pigga för det är absolut inte jag.


ungefär såhär ser jag ut nu.. (humor hehe)
hör av mig när jag är frisk, pussss!


snabb inlägg

veckan har gått ruskigt snabbt, har varit i skolan och sånt bara :-) en helt vanlig vecka. nu ska jag snart iväg och träna (handboll) sen direkt efter till gymmet lite grann, känner mig sjukligt stolt.. :-D blir kanske en solning efter det också, men det är jag inte så säker på :-D

helg imorgon, loooooooooooooooooooooove it

Hör av mig senare, puss!

vad om inte kävlinge?


bara kolla, kävlinge har blivit katastrof...


min musik




idag har jag nog spelat dessa låtarna mest
gamla allihopa, men ruskigt bra!




 


 


RSS 2.0