super bra helg kort sagt

fredag: började med skola och så, vid sextiden stack jag till Cajsa "på tjejmiddag" var där hela kvällen, vid 11 kom wille, makee, viktor, galbe och teo även förbi och gjorde oss lite sällskap. sen åkte jag hem vid (?) minns inte när, och somnade direkt!

lördag: vaknade hyfsad tid städade undan lite och sen blev de match för hela slanten, förlora dock med två bollar.. efter det snabbt hem med Linn, fixa lite saker till lokalen, vid 5 kom Calle. åt och lite sånt smått och gott, vid 7 kom de andra, och ja de var en mycket trevlig kväll även fast den slutade som den slutade? HAHA smått knas! vid 5 kom jag och linn hem och ja.. man kan ju säga att vi var helt slutkörda!

söndag: vaknade vid 8 med linn stack till ystad och spelade match.. helt slutkörd, :-( vid 3 kom calle hit och gjorde oss sällskap, lite senare kom även kevin och kristina blev bara mys med film och sånt. alla var LIKA trötta, de stack runt 4-5 kan ju säga att jag somnade direkt efter det!

måndag: STUDIEDAG!! vaknade vid 11 (?) stack ner och fixa trapporna, träffade Bädges Robin och Makee också, stod och pratade med dom en stund mycket trevligt! vid 1 stack jag och mamma till lund/nova, blev lite nya saker till garderoben, de är absolut ingenting man säger nej till!! kom hem och så, vid halv 5 kom calle hit. mycket mysigt. han stack vid 8 och då kom kristina hit och underhöll mig, så vad jag ska göra nu är att bara hoppa in i badet och ta ett långt och skönt bad, för imorgon börjar skolan igen :-( och jag har nog aldrig varit såhär trött...

BLEV ETT LÅNGT INLÄGG,  MEN SÅKLART KOMMER LITE BILDER HÄR, bilderna sen fredags kommer lite senare

köpte alltså detta:



ni får se allting på nu i dagarna, har inte orkat ta på mig de och fota!
men en leopard tröja från h&m
randig tröja från h&m
även den laxrosa tröjan är från h&m
och till sist min favorit MIN canada goose VÄST :-DDDDDDD

vi hörs senare puss!

Kommentarer
Postat av: hedren

Visst är det skönt att vara trött? :DDDDDDDD

2010-03-10 @ 19:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0