13/6

nu har jag varit sämst på att uppdatera IGEN. men helgen har gått fruktansvärt snabbt och det har hänt en massvis olika roliga saker :) idag har jag tillägnat hela dagen i malmö med filippa blev en fin långklänning från zara och en tröja från gina tricot, bilder kommer sen jag lovar! ska bli lite bättre på att uppdatera nu även fast det är lov. :)
Bilder sedan helgen finns på facebook @Cazandra Kungen Engdahl
hör förmodligen av mig lite senare, blir inte så väldigt mycket uppdatering eftersom min skoldator är tillbaka lämnad till skolan och min egen har massvis av virus. men så fort det är klart blir det mer uppdatering.
PUSS PÅ ER

7/6

magtröjan



magtröjan är här igen, själv tycker jag det är riktigt snyggt med en magtröja till ett par jeansshorts eller också ett par tajta jeans!

nu ska jag gå och ta lite fika sen ska jag lägga mig igen, för jag har världens mensvärk. IT SUCKS

6/6

förlåt för att jag inte hört av mig på miljontalsår, har haft mycket med skolan tyvärr. men bara en vecka kvar nu! jippi vad jag är glad. sedan sommarlov, ska sommarjobba lite med calle i tre dagar faktiskt :) annars blir det bara NJUTA och makedonien. vädret är super just nu och ja man kan bara må så j*vla bra. finns ingenting annat man kan må. min syster tar studenten på onsdag så det blir lite olika things to do this week. betygen är satta ska man gråta eller skratta? i don't know.

detta blev ett väldans random inlägg...
bilder sen avslutningsmiddagen finns på facebook @Cazandra Engdahl , Josefine Jojjs W,  Emma Engerby Jönsson take a look. puss

RSS 2.0