lite uppdate om helgen

lite snabbt om helgen här innan jag kryper ner och försöker sova, folk har frågat efter de :)

fredag: var jag och kollade idol live i malmö, jätte trevligt tills klockan börja närma sig 12 och jag åkte in till akuten. stannade där över natten osv åkte hem vid 11 sen nästa dag.
lördag: fick inte göra något av mina läkare och föräldrar så stannade hemma pratade lite med folk i telefonen, sen kom även lite människor förbi och frågade hur de var med mig osv, på kvällen kom wille, kevin & makke de ville se hur de var. så de stannade här drygt hela kvällen och kollade film med mig och fick stå ut med mitt tjat om att jag hade ont hela tiden. kristina och alex kom också förbi med lite nybakade lussebullar.
söndag (idag): fick min adventspresent osv, sen har jag varit hemma och chillat drygt hela dagen pratat med lite olika folk, får fortfarande inte hitta på någonting, och fick inte heller spela matchen kävlinge - eslöv. mamma kom hem med nya tights till mig som hon hade köpt. och juste höll på att glömma hipp hipp var och filmade på sibylla idag, tyvärr fick jag inte åka dit pga hur jag mår, men det kommer iaf snart komma ut, och jag lovar att skriva de så fort vi får reda på de.
nu ska jag sova mår fortfarande inte alls bra, sitter och pratar med kristina lite, men orkar inte skriva mer, mina ögon går ihop och jag känner bara att min helg har varit piss.

vill tacka en speciell person här, hon betyder allt för mig verkligen hela mitt liv, utan henne skulle jag aldrig velat leva, och finns inte hon vill jag inte leva. hon är min kraft mitt allt. och denna tacken går till min mamma, jag vet verkligne inte vad jag skulle gjort utan dig, du är den bästa jag har, världens bästa mamma. jag älskar dig mer än något annat i denna värld. och du är stark, du är bäst! jag litar på att du alltid stannar hos mig. (L)
kände bara för att skriva av mig lite, hon är den bästa jag vet & den jag älskar mest på denna jord.


detta känns som världens längsta inlägg, menmen läs det om ni vill eller skit i det. ville bara få det skrivet
nu ska jag sova, eller ja rättarsagt när kristina slutar skriva, natti natti folks

Kommentarer
Postat av: Emelie

glöm inte kolla in min blogg !

2009-11-29 @ 23:55:37
URL: http://emeaandersson.blogg.se/
Postat av: cazandra

emelie - nej absolut inte

2009-11-30 @ 09:57:57
URL: http://cazandraengdahl.blogg.se/
Postat av: cecilia

2009-11-30 @ 16:13:39
Postat av: Anonym

du får svara på mina komentarer :)

vf fick du åka in till akuten efter idol? :( <3

2009-11-30 @ 16:14:44
Postat av: cazandra

: ah förlåt hjar varit lite seg på det på sistonde, men jag ska bättre mig :)!

jag visste inte först vad de var men hade värsta krämporna i magen, det visade sig att jag har inflammation i min livmoder :( vilket suger! <3

2009-11-30 @ 17:21:57
URL: http://cazandraengdahl.blogg.se/
Postat av: cecilia

naw :(

kommer de bli bättre snart? kan du va uppe och röra dig?

de är inget farligt va? <3<3

2009-11-30 @ 20:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0