16/8-17/8

förlåtigen, för jag inte hunnit blogga.. igår festades det hos cajjan och idag var det tjejkväll där, förj*vla bra slut på sommarlovet vill jag säga.. tog inte outfit bild idag heller,tyvärr... men ska göra det imorgon jag lovar!!
idag hade jag på mig ett par höga shorts från jc by Sofi Farhman till det hade jag mina läckra hunter stövlar och en "magtröja" från spirit store, såklart matchade jag smycken till det :-) hade jätte bråttom därav ingen outfit bild.. butbut imorgon kommer det!
men jag bjuder er på en bild som togs nu ikväll, puss

14/08 - 15/08

klockan är snart halv 3 och jag har varit hemma en stund nu, blev fest hos brage ikväll. dock en massa klydd med allting *suck* jaja.. ska sova nu så jag får höra av mig imorgon, blir bara ett kort snabbt inlägg nu så ni vet that im alive!! hihi puss godnatt

heartland model agency


min tatuering

detta hjärtat gjorde jag i samband med att en annan tjejkompis också skulle göra ett hjärta på foten. och själva tatueringen är en rak kopia på så många andra människor, men innan jag gjorde hjärtat hade jag bestämt mig för att det skulle symbolisera min mamma. och det är precis vad det gör, möjligt att det inte står mamma där, men en sådan tatuering tillkommer snart på min handled. så länge jag vet att den symboliserar mamma ångrar jag ingenting!

min tungpiercing

min tung piercing gjorde jag för lite mer än ett år sedan. detta är då en av de första bilderna jag tog. Egentligen gjorde jag den bara för att och ingenting annat, finns egentligen ingen mening med att ha en stav rakt genom tungan. men jag gjorde det för jag tyckte det var dö snyggt. men nu har jag dock funderringar på att ta ut den.

13/08

egentligen fortfarande 12de, men jaja. nu ska jag snart sova, och imorgon blir det upp tidigt och jaga mina hunter stövlar med mamma, för att sedan åka vidare till malmö med calle, blir en shoppingtur på dagen och på kvällen ska en massa folk hem till en vän och grilla, låter väldigt mysigt! bloggar imorgon, nattinatti
bjuder på en liten bild utan smink & helt nyduschad
dock tagen för 2 minuter sedan. HAHA godnatt

12/08

tjena bloggen, har umgåtts med min pojkvän ungefär hela dagen. han har hjälpt mig med allt jag behövde göra så nu slapp jag det =) vid 6 blev det väldigt hastigt bestämt att jag cajsa och filippa skulle in till lund och fika, därför blev det ingen speciellt outfit bild today :( men den var väldigt enkel och trivsam nu i regnet!! kom hem för ungefär 2minuter sedan, och slängde av mig mina blöta jeans!!
väldigt ful bild men ville att ni skulle få en liten bild ändå.
hade en skinn jacka till och mina svarta tiger jeans sedan sköna converse!!
mitt hår var dock platt när jag stack,men i detta vädret håller ingenting.

nu ska jag prata med min söta pojkvän och fortsätta spela karate kid!!
puss på er jag hör av mig lite senare

12/08

HUNTER GUMMISTÖVLAR

Jag tycker det är fruktansvärt snyggt att bara tex ha shorts och nerstoppad tröja sedan gummistövlar till det. Något annorlunda som är så snyggt!! så lätt dagens hetaste.
hör av mig later, puss

12/08

outfit sen igår kväll:
kofta från gina
jeans tiger of sweden
rosa tröja gina tricot
bootsen jag hade på mig är inte med på bilden, men de är från london.
nu har jag nyss tvättat min ursöta vovve, äntligen luktar hon gott igen, hihi, calle har självklart hjälpt mig, ikväll ska jag till louise & bjärred för att chilla lite. ska lägga in dagens hetaste om några minuter så kika då, puss

11/08

färdig för att sticka, hör av mig senare :-)
här kommer lite nytagna bilder:
nä nu pyser jag, puss på er

11/08

har haft en blogg paus under sommarlovet, men nu tänkte jag köra igång igen :-) har hänt massvis av fantastiska saker på sommarlovet, de flesta bilderna finns på facebook vid andra fall finns minnena kvar i huvudet.
nu sitter jag och dricker en kopp te (som vanligt), har börjat med att bara dricka en kopp te på morgonen, ramadan började ju idag men nu ska jag kila iväg till nova lund med mamma. Filippsen fyller ju år idag :-) puss på er
fin morgon bild :-)

RSS 2.0